Liveblog: FC Emmen buigt achterstand om en verslaat Jong Ajax [gesloten]

Liveblog FC Emmen - Jong Ajax
Volg hier FC Emmen - Jong Ajax van minuut tot minuut © RTV Drenthe
VOETBAL - Na een stormachtige week en het afgelaste duel tegen FC Volendam wacht voor FC Emmen een tropenrooster, met zes wedstrijden in 24 dagen. Vanavond kwam Jong Ajax op bezoek in de Oude Meerdijk.
FC Emmen - Jong Ajax was het duel tussen de nummers 2 en 4 van de Keuken Kampioen Divisie. In de stand dus concurrenten van elkaar, al doen de talenten uit Amsterdam natuurlijk niet mee in de strijd om promotie. Wat dat betreft kijkt Emmen meer naar clubs als ADO Den Haag (dat niet in actie kwam vanavond wegens stormschade aan het stadion), Excelsior, FC Eindhoven en Roda JC.
De Emmenaren kwamen tegen Jong Ajax op slag van rust op achterstand. Sontje Hansen scoorde in de blessuretijd van de eerste helft. Emmen repareerde die schade na de pauze, vooral dankzij Reda Kharchouch. De aanvaller was twee keer trefzeker en bezorgde de thuisclub daarmee de volle buit.
RTV Drenthe hield een liveblog bij van deze wedstrijd. Lees alles over het duel FC Emmen - Jong Ajax van minuut tot minuut hieronder terug.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl