HZVV niet in actie vanwege veel coronagevallen bij ONS Sneek

HZVV
HZVV komt vandaag niet in actie vanwege meerdere coronabesmettingen bij tegenstander ONS Sneek © HZVV
VOETBAL - Het duel tussen ONS Sneek en het Hoogeveense HZVV in de hoofdklasse B gaat vanmiddag niet door. De thuisclub wordt geteisterd door een corona. Meerdere spelers zijn besmet met het virus, waardoor de Friese club geen representatief elftal op de been kan brengen.
De amateurclubs krijgen, sinds de winterstop, van de KNVB één keer de mogelijkheid een duel vanwege het virus te verzetten. Bij een nieuwe uitbraak zal het elftal moeten worden aangevuld met spelers uit lagere (of jeugd)elftallen.
Wanneer het duel tussen de nummers 15 (ONS Sneek) en 10 (HZVV) zal worden ingehaald is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat de wedstrijd binnenkort op een doordeweekse avond ingepland gaat worden.

Meer afgelastingen

Overigens is ONS Sneek - HZVV niet het enige duel dat niet doorgaat. Ook Drenthina - De Weide en The Knickerbockers - DOZH in de 2e klasse J zijn inmiddels afgelast en datzelfde geldt voor ZZVV - Ommen en CSVC - Fit Boys in de 3e klasse D.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl