Robert Talens wil meer speeltijd en verlaat ACV voor Berkum

Robert Talens
Robert Talens © ACV
VOETBAL - Robert Talens vertrekt na dit seizoen bij ACV. De 28-jarige verdediger kiest voor een overstap naar hoofdklasser Berkum uit Zwolle.
"Ik speelde bij ACV altijd in de basis, maar dat is na de coronaperiode veranderd, ook omdat er concurrenten op mijn positie bij zijn gekomen. Ik wil meer perspectief op speeltijd en het plezier in het voetballen terug krijgen", legt Talens uit.
De verdediger heeft om meerdere redenen voor Berkum als nieuwe club gekozen. "Ik heb vaak tegen Berkum gespeeld en daar heb ik een goede indruk van gekregen. Het is een club met een mooie sfeer. Bovendien werk ik nu in Zwolle, dus dat is een bijkomend voordeel."

Zeven seizoenen bij ACV

Talens kwam bij elkaar zeven seizoenen uit voor het eerste elftal van ACV. Tussendoor maakte hij een uitstapje van drie jaar naar Be Quick 1887 in Groningen. Bij de Groningse club was hij twee jaar aanvoerder, maar ook bij ACV droeg hij verschillende keren de aanvoerdersband.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl