Korfballers DOS'46 en dames E&O niet in actie dit weekend

DOS'46 sleept cruciaal punt uit het vuur en plaatst zich voor kampioenspoule
DOS'46 komt vanavond niet in actie in de kampioenspoule van de Korfbal League © RTV Drenthe/ Dean van het Laar
ZAALSPORT - De noordelijke derby tussen DOS'46 en LDODK, in de Korfbal League, gaat vanavond niet door. Corona gooit roet in het eten. Door meerdere besmettingen in de selectie van LDODK wordt de wedstrijd verplaatst naar dinsdag 15 maart.
DOS'46 en LDODK staan vijfde en zesde in de Korfbal League, met 2 punten uit zes duels. Winst zou voor beide ploegen een forse stap zijn richting plek 4 (en dus een plek in de play-offs om de landstitel) betekenen. Op die vierde plek staat nu KZ, dat vanavond uit speelt tegen nummer 3: DVO in Bennekom. Die ploeg heeft 6 punten uit 6 duels, terwijl KZ op 4 punten uit 6 duels staat.
Handbaldames E&O
Ook de handbalsters van E&O komen vanavond niet in actie. Het thuisduel tegen PSV gaat niet door omdat er bij de Eindhovenaren veel coronagevallen zijn. Door die afgelasting is het duel van de mannen van E&O, tegen HAVAS uit Almere, vervroegd naar 20.00 uur.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.