Nico Haak volgt Ruud Jalving op als trainer FC Emmen Onder 21

Nico Haak
Nico Haak houdt volgend seizoen een dubbelrol: trainer van vv Hoogeveen en FC Emmen Onder 21 © RTV Drenthe
VOETBAL - Nico Haak maakt na dit seizoen promotie binnen de jeugdopleiding van FC Emmen. De trainer van de Onder 18 maakt na de zomer de overstap naar de Onder 21-selectie, waar hij de opvolger wordt van Ruud Jalving die FC Emmen verruilt voor ACV.
Haak, die bezig is aan zijn tweede termijn bij de Drentse profclub (van 2006 tot 2011 was de in Emmen woonachtige trainer al werkzaam voor de jeugdopleiding van FC Emmen en de toenmalige combinatie RJO Heerenveen/Emmen), blijft ook hoofdtrainer van vv Hoogeveen. Bij die club is hij bezig aan zijn vijfde seizoen en staat hij momenteel bovenaan in de zondaghoofdklasse A.

Promotie naar Divisie 3

In zijn eerste jaar als trainer van FC Emmen Onder 18 promoveerde Haak naar Divisie 3. Vorige week werd de titel veilig gesteld in het thuisduel tegen Fortuna Wormerveer (7-0). FC Emmen O18 verloor dit seizoen alleen op de openingsdag van Cambuur Leeuwarden O18. De overige duels werden gewonnen.
FC Emmen Onder 18
Met FC Emmen Onder 18 promoveerde Nico Haak vorige week naar Divisie 3 © FC Emmen

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl