vv Wacker maakt gehakt van 'naaste' concurrent

wacker de wijk feest
Het was weer feest bij vv Wacker © Eigen foto
VOETBAL - Het is inmiddels niet meer de vraag of vv Wacker uit De Wijk kampioen wordt in de 4e klasse A, maar wanneer. Na drie overwinningen in zeven dagen tijd is de concurrentie al op een forse achterstand gezet. Na 12 duels heeft Wacker 34 punten. De eerste achtervolger staat op 21 punten.
Die achtervolger is Steenwijker Boys en die ploeg was gisteren in Steenwijk de tegenstander van Wacker. Nou ja, tegenstander? Op papier dan, want in het veld was er nauwelijks sprake van tegenstand. De ploeg van trainer Gert Jan Hoekstra walste over Steenwijker Boys heen.

Stadman is het nog niet verleerd

Na een ruststand van 2-0 (treffers van Tom Oudman) ging het na rust heel snel op het Overijsselse kunstgras. Dankzij Coen Snoeijenbos (2x), Edwin Dekker en de 44-jarige assistent-trainer Remco Stadman (oud-speler van onder andere vv Hoogeveen) werd het 0-6.
Wacker staat dus nu op 34 punten uit 12 duels. Steenwijker Boys volgt op plek 2, met 21 uit 11. Op plek 3 staat RKO met 21 uit 12 en dan volgt Havelte met 20 uit 10.

Havelte - Wacker

De volgende tegenstander op weg naar het kampioenschap van Wacker wacht komende zondag: vv Havelte.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl