BSVV kansloos tegen koploper, vv Hoogeveen weer onderuit

FC Klazienaveen bestookt het doel van Fit Boys
FC Klazienaveen won op eigen veld met 3-1 van vv Hoogeveen © RTV Drenthe
VOETBAL - Na de 2-1 nederlaag van zaterdag tegen Vitesse'63 mochten de titelaspiraties van vv Hoogeveen al voor eventjes in de ijskast, maar na de nieuwe nederlaag - gisteravond bij FC Klazienaveen - lijkt de titel definitief uit zicht.
De blauwhemden verloren met 3-1, na een geweldige start van Klazienaveen dat binnen 25 minuten al op 3-0 stond. Jesse Habing zorgde razendsnel voor de 1-0, waarna Patrick Bloemberg na zo'n 12 minuten de voorsprong verdubbelde. De beslissing, in minuut 23, kwam van de voet van opnieuw Jesse Habing. Ismael Ucan zorgde zes minuten na rust voor de enige Hoogeveen-treffer.
In deze klasse verloor SVN'69 met 2-1 van Dedemsvaart. De treffer van de Nijeveners werd gemaakt door Anton Bijker.
BSVV was kansloos tegen koploper Nieuwleusen, dat in Bovensmilde met 6-0 won.

Stand

Nieuwleusen staat na de zege bij BSVV op 33 punten uit 12 duels. De eerste achtervolger is ZZVV, dat op 26 uit 11 staat. Ommen en Vitesse'63 hebben 22 uit 11 en dan volgen Hoogeveen en FC Klazienaveen met 22 uit 12. Met 3 punten uit 12 duels staat SVN'69 op een nacompetitieplek en datzelfde geldt voor CSVC met 2 punten uit 10 duels. Hekkensluiter is Fit Boys. De club uit Beilen heeft nog maar één punt uit 11 wedstrijden.