Jovanni van Dijk schiet ZZVV naar 3-2 zege tegen FC Ommen

ZZVV
ZZVV won vanavond met 3-2 van FC Ommen © RTV Drenthe
VOETBAL - In de 3e klasse D van het zaterdagvoetbal won ZZVV vanavond het inhaalduel tegen FC Ommen. Op het eigen kunstgrasveld werd het 3-2. Grote man bij de formatie uit Zuidwolde was zonder twijfel Jovanni van Dijk die alle goals voor zijn rekening nam.
Door de 3-2 zege staat ZZVV steviger op plek 2 en kruipt de ploeg uiteraard dichterbij koploper Nieuwleusen. Het gat is nu vier punten. Nieuwleusen staat op 33 uit 12. ZZVV heeft 29 uit 12. Lutten staat derde met 23 uit 12.
Na iets minder dan een half uur schoot Jovanni van Dijk zijn eerste van de avond binnen op aangeven van Bram Otten, maar het antwoord van de gasten kwam nog voor rust: 1-1.

Rood

Uit een strafschop schoot Van Dijk tien minuten na rust zijn tweede binnen, maar kort na de voorsprong kreeg Ger Luuk Pol rood en moest ZZVV verder met tien man. Ondanks de numerieke minderheid scoorde Van Dijk toch zijn derde van de avond. Ditmaal op aangeven van Tom Leerdam. Amper een minuut later stond het alweer 3-2 en kwam er nog een spannende slotfase die door ZZVV met succes werd doorstaan.