FC Emmen legt Kian Slor schorsing op van vier wedstrijden

FC Emmen
Kian Slor (links) is vier wedstrijden geschorst door FC Emmen © FC Emmen
Kian Slor (19) is vier wedstrijden geschorst door FC Emmen. De club verwijt de speler niet eerlijk te zijn geweest over een coronabesmetting.
Dat meldt Dagblad van het Noorden. Een tijdje geleden kreeg Slor coronagerelateerde klachten, waarna hij zich ziek meldde. Van zijn club moest Slor een PCR-test doen. De speler deed dat naar eigen zeggen, waarna hij het vermoeden van besmetting bevestigd zag worden. Het bewijs, de bevestiging van de positieve test, is echter nooit in de mailbox van de huurling van FC Groningen beland. FC Emmen geloofde deze verklaring niet en legde hem een schorsing op.
Door de schorsing heeft Slor al twee wedstrijden gemist (Jong PSV uit en Jong FC Utrecht thuis). Vanavond zal hij ook niet op het wedstrijdformulier staan tegen FC Volendam. Bovendien mist hij de wedstrijd tegen VVV-Venlo aanstaande zaterdag. Daarna sluit hij weer aan bij de hoofdselectie.
Slor heeft de schorsing geaccepteerd en wil verder niet op de kwestie ingaan. De 19-jarige Sappemeerder komt sowieso weinig in de plannen van Dick Lukkien voor en zal na dit seizoen terugkeren naar FC Groningen, waar hij onder contract staat tot 2025.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl