vv Annen stopt opmars Rolder Boys: 1-1

Rolder Boys
Rolder Boys komt vlak voor rust op voorsprong tegen vv Annen. Uiteindelijk eindigde het duel in 1-1 © RTV Drenthe
VOETBAL - Aan de ijzersterke serie van Rolder Boys in dit kalenderjaar kwam vanmiddag in de derby tegen Annen een einde. Na vijf zeges op rij werd het in Annen 1-1. Over negentig minuten een terechte uitslag, al hadden beide trainers na afloop het gevoel dat er meer in had gezeten.
Rolder Boys had na de 0-1, die kort voor rust viel dankzij een kopbal van Niels Stoffers, in de tweede helft de 0-2 moeten maken vanuit een counter. Ferdi Hidding liet die opgelegde kans, die hem werd geboden door Per Kirchhof, echter liggen. Diezelfde Hidding was even later het slotakkoord van een belegering van de goal van Annen, die door de thuisclub met kunst en vliegwerk werd overleefd.
Aan de andere kant had Annen het idee dat in de absolute slotfase er nog wel meer te halen was dan alleen de gelijkmaker van Dolf Nijborg die voortkwam uit een ouderwetse scrimmage, maar ook omdat halverwege de tweede helft clubtopscorer Jaap Jan Mulder nog een enorme kans om zeep hielp. Op onverklaarbare wijze kreeg hij de bal, op zijn vijf meter voor de lijn, niet tussen de palen.

Valthermond blijft winnen

Maar verder zag het publiek vanmiddag een pover duel zonder grote kansen, waarbij beide ploegen dus een punt mogen toevoegen aan het seizoenstotaal. Rolder Boys staat nu op plek drie met 27 punten uit 13 duels. Dat zijn er acht minder dan koploper Valthermond dat met 2-1 won van ASVB en drie minder dan nummer 2: GVAV-Rapiditas. Die ploeg had vanmiddag geen problemen met Helpman (0-3).
WKE'16 boekte een forse zege op Veendam 1894 en staat 4e met 23 uit 13, terwijl Annen de top vijf completeert met 19 punten uit 13 wedstrijden.
Samenvatting vv Annen - Rolder Boys (2e klasse L zondag)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl