ACV pakt punt bij nummer drie Sportlust'46

ACV
ACV pakte een punt bij Sportlust'46 in Woerden © Sander Craljé / ACV
VOETBAL - ACV nam vanavond een knap punt mee uit Woerden waar de Asser derde divisionist met 0-0 gelijkspeelde tegen Sportlust'46, de nummer drie in de stand. Vlak voor tijd leek ACV zelfs nog met de volle buit te vertrekken, maar Freddy Quispel schoot - oog in oog met doelman Romero Antonioli - op de voeten van de keeper.
Verder was het vooral Sportlust'46 dat dicteerde op sportpark Cromwijck, maar ACV-doelman Ben Wormmeester hield zijn doel schoon.
Door het punt staat ACV nu elfde in de derde divsie, met 26 punten uit 20 duels. Het gat naar de gevarenzone bedraagt acht punten. De eerste ploeg op een nacompetitieplek is VVOG. Die ploeg won met 1-4 van SteDoCo. Sparta Nijkerk blijft koploper, ondanks het gelijkspel bij HSV Hoek. Sparta Nijkerk heeft 40 punten uit 19 duels. FC Lisse volgt op één punt én een wedstrijd meer gespeeld, omdat ook die ploeg niet wist te winnen vanavond. Bij DOVO bleef het 0-0.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.