Actief maakt geen fout tegen Muntendam, LEO gelijk tegen De Wilper Boys

Buinerveen - actief
Actief (rood-wit) won vanavond simpel van Muntendam © (archief) RTV Drenthe/Florian van Velthoven
VOETBAL - In de 3e klasse B blijft Actief in het spoor van koploper SVZ. De nummer twee van deze klasse won op eigen veld met 3-0 van Muntendam, de nummer vijf.
Bij rust was het al 2-0 voor de club uit Eelde door treffers van Laurens Timmer en Ermin Imelman, de topschutter van Actief en de hele 3e klasse B (met elf treffers). Julius van der Hilst bepaalde een kwartier voor tijd de eindstand op 3-0, kort nadat de gasten met een man minder verder moesten na een rode kaart.

Stand

Actief heeft nu 28 punten uit 12 duels, SVZ heeft 31 uit 13. Ook de studenten van Forward doen nog volop mee met 25 punten uit 11 wedstrijden.
In de strijd tegen degradatie pakte LEO weer een punt. Op eigen veld wed het 3-3 tegen De Wilper Boys. De ploeg uit Loon heeft nu 13 punten uit 13 duels en staat 10e, maar is nog allerminst veilig. Groninger Boys (9 punten), Nieuw Roden (11 punten) HSC (12 punten) zit LEO op de hielen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.