HZVV boekt derde zege op rij tegen ASV De Dijk

hzvv
HZVV wint van ASV De Dijk © HZVV
VOETBAL - In de Hoofdklasse B heeft HZVV uit Hoogeveen de derde opeenvolgende zege behaald. De ploeg van trainer Rick Mulder won met 2-1 van ASV De Dijk uit Amsterdam. HZVV blijft daardoor op de achtste plaats op de ranglijst met 27 punten uit 19 duels.
Beide ploegen waren de hele wedstrijd aan elkaar gewaagd, maar HZVV had het voordeel vroeg op voorsprong te komen. Na voorbereidend werk van Kelly Joao schoot Walter Dias Nzasi de 1-0 binnen. Dat was tevens de ruststand.
Kort na rust wist HZVV de voorsprong te verdubbelen. Sander Dzemidzic schoot de voorzet van Noah ten Brinke binnen. Een kwartier voor rust maakte ASV De Dijk alsnog de aansluitingstreffer. Dat zorgde voor een spannende slotfase die ruim vijf minuten na de reguliere speeltijd nog altijd aan de gang was. Gelukkig voor HZVV werd er niet meer gescoord.
Met drie punten op zak blijft HZVV op de achtste plaats in de Hoofdklasse B met 27 punten uit 19 wedstrijden. Volgende week mag HZVV op bezoek bij SDC Putten in een rechtstreeks duel om de gevarenzone definitief achter te laten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl