FC Emmen Podcast #29: 'Ik verwacht een heel grote dikke taart'

FC Emmen Podcast
De podcastleden verwachten wel een fijn gebakje uit Emmen binnenkort © RTV Drenthe
15 april 2022, die datum wordt in heel Drenthe met rood omcirkeld in de agenda. Dat is namelijk de datum waarop FC Emmen de terugkeer naar de eredivisie bewerkstelligt. Dat is de stellige overtuiging van Dick Heuvelman en 'Het Sportgeweten van het Noorden' kan het weten, want zijn voorspellingen komen 'bijna' iedere week uit.
Toch zijn de mannen er nog niet uit wie de grote winnaar van komende vrijdag gaat worden. Niels Dijkhuizen verwacht dat FC Emmen dat gaat worden. Almere City, koploper in de vierde periode, gaat volgens de FC Emmen-watcher winnen van promotieconcurrent Excelsior. Theo ten Caat en Heuvelman denken daarentegen dat Excelsior met de punten aan de haal gaat en verwachten dat FC Emmen het lastig gaat krijgen op bezoek bij De Graafschap.

Drents puntverlies

Het zal een spektakel worden op de Vijverberg, maar ook puntverlies voor de Drentse club. Daarnaast vinden Ten Caat en Heuvelman dat de Rotterdammers de best voetballende ploeg van de Keuken Kampioen Divisie hebben op dit moment. Daardoor zal FC Volendam straks het kind van de promotierekening worden.
Ook ging het in de FC Emmen-podcast over trainer Dick Lukkien, die vandaag Abraham ziet. De jarige oefenmeester wil nog niet vooruitlopen op een eventuele promotie of kampioenschap. Ten Caat vindt dat de trainer zich daarover meer uit moet spreken, al wil Lukkien 'de goden niet verzoeken'.
Gasten
Dick Heuvelman (sportgeweten van het noorden en bijna gemeenteraadslid Tynaarlo)
Theo ten Caat (voormalig profvoetballer, trainer, schilder en schaker)
Niels Dijkhuizen (FC Emmen-watcher RTV Drenthe)
Presentatie
René Posthuma
Beluister hieronder FC Emmen Podcast #29: 'Ik verwacht een heel grote dikke taart'
FC Emmen Podcast #29: 'Ik verwacht een heel grote dikke taart'

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.