Seizoen zit erop voor FC Emmen-aanvaller Ole Romeny

ANP-444875335
Ole Romeny is geblesseerd geraakt © ANP / Cor Lasker
VOETBAL - Voor Ole Romeny zit het seizoen erop. De buitenspeler van FC Emmen heeft op de training een zogeheten stressfractuur in z'n voet opgelopen. Door overbelasting is er dan een scheurtje of breuk in het bot ontstaan.
Daarom moet Romeny de laatste drie wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie aan zich voorbij laten gaan. Hoelang het herstel van de stressfractuur gaat duren, heeft Emmen niet bekendgemaakt.

Twaalf wedstrijden

Romeny kwam afgelopen januari over van NEC. In Drentse dienst kwam hij in de tweede seizoenshelft tot twaalf optredens. Daarin wist hij twee keer te scoren (tegen Jong PSV en Jong AZ). De vleugelaanvaller begon de meeste wedstrijden in de basis.
De voetballer speelde afgelopen vrijdag ook mee in de wedstijd tegen FC Dordrecht (1-0 winst), waarin Emmen promotie naar de eredivisie wist veilig te stellen. FC Emmen kan ook nog kampioen worden in de eerste divisie, maar de Drentse club moet dat dus zien te bereiken zonder Romeny.
Het contract van Romeny bij FC Emmen loopt nog tot medio 2023.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.