Dick Lukkien: 'Ik de beste trainer? Zou misschien wel logisch zijn'

Dick Lukkien
Dick Lukkien: 'Ik de beste trainer? Zou misschien wel logisch zijn' © RTV Drenthe
VOETBAL - Met het kampioenschap, twee periodetitels, acht punten voorsprong op de nummer twee én zeventien keer de nul sloot FC Emmen vanavond het seizoen af. Het werd 3-0 tegen ADO Den Haag.
"We hebben het seizoen inderdaad in stijl afgesloten na een uitstekende tweede helft, waardoor we met een gerust hard op vakantie kunnen", verklaarde Dick Lukkien na afloop.
De kans is groot dat de oefenmeester komende donderdag nog een prijs in ontvangst kan nemen. Op die dag vindt er namelijk een gala plaats waar onder andere de prijs voor beste trainer van het seizoen wordt uitgereikt.

Wiekens

"Ik steek nooit een veer op mijn eigen hoed, dat moeten anderen maar bepalen", reageert Lukkien bescheiden. "Maar meestal is het wel zo dat als je prijzen wint en kampioen wordt je een grote kans maakt, dus misschien zou het wel heel logisch zijn. Maar ik vind dat eerlijk gezegd dan ook een prijs voor mijn hele staf, want we doen het met z'n allen. Of de trofee dan iedere week bij een andere assistent mag staan. Dat is een goed idee. Bij iedereen, behalve bij Gerard Wiekens", besluit de oefenmeester lachend.
Dick Lukkien: 'Ik de beste trainer? Zou misschien wel logisch zijn'

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.