Hurry-Up laat Aalsmeer weer glippen: 'We missen gogme'

René Jaspers Hurry-Up
Jaspers kan na de misser wel door de grond zakken © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
HANDBAL - Hurry-Up is door een nieuwe nederlaag vier wedstrijden voor het eind van de kampioenspoule zo goed als uitgeschakeld in de titelstrijd. Voor de tweede keer in de HandbalNL League lieten de Zwartemeerders landskampioen Aalsmeer glippen: 23-24 (12-12).
Na het uur kreeg René Jaspers vanaf zeven meter de kans om een punt voor Hurry-Up te scoren. Met het publiek op de banken redde Aalsmeer-goalie Marco Verbeij.
In de minuten daarvoor had Hurry-Up al moeten afrekenen met de bezoekers uit Noord-Holland. Bij 22-22 en twee spelers meer op het veld kwam de formatie van Joop Fiege niet tot scoren. "In die fase doen we onszelf erg tekort. Het zijn niet de tieners die de bal kwijtraken", baalt trainer/coach Fiege na de tijd.

Tot en Vermeer

In de tweede helft kwamen de oranje-zwarten terug van 13-16. Boris Tot maakte weer een aantal belangrijke reddingen. Aan de overkant scoorde Bernie Vermeer, topschutter bij Hurry-Up met zeven doelpunten, twaalf minuten voor tijd tevergeefs 21-21.
Hurry-Up laat Aalsmeer weer glippen: 'We missen gogme'
In de eerste speelronde van de HandbalNL League kwam Hurry-Up ook al een doelpunt tekort om een punt tegen Aalsmeer te pakken. In Noord-Holland werd het 27-26. Het gat met koplopers Volendam en Aalsmeer en Hurry-Up is met nog vier speelrondes te gaan bijna niet te overbruggen: zeven punten.

Na de zomer

Fiege: "We missen in de eindfase gogme. Het is de derde keer dat we met een punt verschil verliezen. We hadden er zo anders voor kunnen staan. Dit is zuur."
Hurry-Up komt in de HandbalNL League nog LIONS (uit), Bevo (thuis), Volendam (thuis) en Quintus (uit) tegen. Fiege denkt al na over volgend seizoen. In het nieuwe jaar moeten de Zwartemeerders verder zonder Erik Blaauw en Dragan Vrgoc. "Manuel (Kremer, red.) is druk met nieuwelingen. We kijken over de grens. Ik wil met een groep van zestien jongens beginnen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl