VKW uit Westerbork doet weer volop mee om de titel na overwinning op GRC Groningen

VKW
(Archief) Blije gezichten bij WKV na de overwinning op GRC en de nederlaag van Hoogerzand © RTV Drenthe
VOETBAL- Blije gezichten bij VKW uit Westerbork dat vanmiddag met 2-0 won van GRC Groningen. De drie punten waren extra lekker, omdat koploper Hoogezand verloor van VV Roden, waardoor het verschil tussen de nummer een en twee krimpt tot slechts een punt.
Bovendien heeft VKW nog een wedstrijd tegoed, waardoor het aanstaande donderdag de koppositie kan overnemen in de Eerste Klasse F, als het weet te winnen van WVV. Vanmiddag deed het in ieder geval goede zaken door met 2-0 te winnen van middenmoter GRC Groningen. Het duurde 56 minuten, totdat de brilstand van het scorebord verdween. Leon Santema scoorde de 1-0 namens WKV.

Tot in de slotseconden spannend

De spanning bleef tot de laatste minuut in de wedstrijd, maar uiteindelijk was het Jonas Nijland die de overwinning veilig stelde voor VKW en de eindstand aantekende: 2-0. Door de overwinning nadert de ploeg koploper Hoogezand tot een punt. Met nog vijf duels te gaan, heeft VKW alles nog in eigen hand en kan het aan het einde van de rit met de titel in handen staan.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl