FC Emmen Podcast #35: Yes, volgend seizoen weer topscheidsrechters en de VAR

Podcast FC Emmen
De podcastleden zijn blij met de eredivisie: Gelukkig weer topscheidsrechters en de VAR © RTV Drenthe
In de 35ste en laatste FC Emmen Podcast van het seizoen gaat het uiteraard over de scheidsrechterlijke dwalingen van afgelopen weekend in de eredivisie. FC Emmen keert uiteraard weer terug op dat niveau en krijgt dus ook weer te maken met de beste scheidsrechters van ons land én met de VAR. Een zegen of niet?
Verder bespreekt het panel de laatste wedstrijd van het seizoen tegen ADO Den Haag en wordt er ook vooruit gekeken naar volgend seizoen. Wat gaat er bijvoorbeeld gebeuren met Michael Brouwer, Jeroen Veldmate, Lorenzo Burnet en Miguel Araujo?
Duidelijk is dat er vanaf nu een spannende periode aanbreekt voor de club en ook de supporters, want met welke versterkingen hoopt de Drentse club volgend seizoen een goed figuur te slaan in de eredivisie. En moeten de fans van de FC Emmen Podcast dan al die tijd zonder podcast doorkomen. "Dat kunnen we onze luisteraars niet aandoen", aldus Dick Heuvelman. "Ik stel voor dat we een speciale podcast gaan opnemen als Bas Dost terugkeert op De Oude Meerdijk, een Dostcast dus."

Gasten

Dick Heuvelman (sportgeweten van het noorden en bijna gemeenteraadslid Tynaarlo)
Theo ten Caat (voormalig profvoetballer, trainer, schilder en schaker)
Niels Dijkhuizen (FC Emmen-watcher RTV Drenthe)
Presentatie
René Posthuma
FC Emmen Podcast 35: Gelukkig in de eredivisie weer topscheidsrechters en de VAR

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl