HODO verslaat Sweel en kan zondag kampioen worden

HODO op weg naar het kampioenschap na ruime zege op Raptim
HODO in een eerdere wedstrijd © RTV Drenthe/ Dean van het Laar
VOETBAL - Geen grootse overwinning, maar wel drie punten voor HODO uit Hollandscheveld, dat daardoor de champagne langzaamaan koud kan gaan zetten voor een kampioenschap. Na de 0-1 bij degradatiekandidaat Sweel kan HODO zondag de titel pakken in de uitwedstrijd tegen Dwingeloo. tegen
Matchwinner werd Patrick Timmerman, die tien minuten voor rust de - naar later zou blijken - enige treffer van de avond maakte. Daarmee revancheerde de ploeg zich voor de verrassende nederlaag van anderhalve week geleden tegen nummer twee Oldeholtpade (0-2).

Na zeven seizoenen terug naar de 2e klasse?

Zondag kan de ploeg van trainer Eric Prins, na een afwezigheid van zeven seizoenen, terugkeren in de 2e klasse. Dan moeten de withemden zien af te rekenen met Dwingeloo. Die ploeg staat onderin de middenmoot en kan nog wel een paar punten gebruiken om definitief veilig te staan en dus gevrijwaard te blijven van nacompetitievoetbal.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.