Uitslagen en standen zaterdagvoetbal

Alle uitslagen en standen in het zaterdagvoetbal
Alle uitslagen en standen in het zaterdagvoetbal © RTV Drenthe
VOETBAL - ACV speelt ook volgend seizoen in de Derde Divisie. Alleen een wonder kan dat nog voorkomen. Een knappe 1-3 zege bij Staphorst betekent dat de Asser club in de laatste vier duels van het seizoen zelfs nog omhoog kan kijken.
Plek 4 is namelijk nog mogelijk voor de formatie van trainer Fred de Boer, die dus met een goed gevoel afscheid zal nemen van de club waar hij de laatste zes seizoenen trainer was.
In de hoofdklasse speelde het gedegradeerde Noordscheschut op eigen veld tegen buurman HZVV. De thuisclub kwam nog wel op voorsprong, maar verloor met 3-1.
De titelstrijd in de 2e klasse J nadert haar ontknoping en DZOH lijkt met nog drie duels te spelen de beste papieren te hebben. De formatie van trainer Roy Stroeve won met 0-3 bij Oosterwolde en kreeg hulp van LTC. De Asser club speelde namelijk met 3-3 gelijk tegen nummer 2, Gorecht. Het verschil tussen DZOH en Gorecht is nu drie punten.
Benieuwd naar alle uitslagen en standen in het zaterdagvoetbal. Scroll dan hieronder.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.