Derde overwinning in een week tijd voor E&O dames

E&O - Z.A.P.
De dames van E&O vieren de overwinning (archief) © E&O Facebook
HANDBAL - Voor de derde keer deze week pakten de dames van E&O de volle buit. Vandaag werd in eigen huis MHV uit het Brabantse Mill met 27-25 verslagen. Op woensdag werd al met 31-26 gewonnen van PSV en vorig weekend waren ze met 26-29 De Tukkers de baas.
De dames van E&O zijn aan een uitstekende serie bezig. De ploeg van trainer Jan Gerald Mulder is voor de vijfde wedstrijd op rij ongeslagen. E&O is inmiddels opgeklommen naar de achtste plaats in de Eerste Divisie. Met nog zeven wedstrijden op het programma hebben de Emmenaren nog uitzicht op een plaats in de top vijf.

Nieuwe trainer

Vandaag werd bekend dat Henrik Bergholt de nieuwe trainer is van het damesteam van E&O. De Deen staat momenteel aan het roer bij de heren, maar hij beschikt niet over de juiste papieren om daar als trainer door te kunnen gaan.

Unitas

De heren van Unitas kwamen vandaag niet in actie in de Eerste Divisie. Hun wedstrijd werd afgelast omdat de tegenstander HasTu uit Nijmegen geen volwaardig team op de been kon brengen. De wedstrijd is verplaatst naar komende woensdag.