Jansen haakt af in degradatiestrijd Hurry-Up

Sverre Jansen Hurry-Up
Sverre Jansen praat na met de spelers van Volendam © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
HANDBAL - Hurry-Up kan in de laatste twee wedstrijden van het seizoen geen beroep doen op Sverre Jansen (22). Door een knieblessure moet de Brabantse schutter in de degradatiestrijd afhaken.
In de midweek ging het op de training mis voor Jansen. De linkeropbouwer, afgelopen weekend tegen Volendam goed voor drie goals, heeft al een streep door het huidige seizoen gezet.
De schade aan de knie wordt na het weekend onderzocht. Bij een kruisbandblessure moet Jansen, die vorige maand zijn contract bij Hurry-Up met een jaar verlengde, maanden vanaf de kant toekijken.
Met nog twee wedstrijden te gaan staan de Zwartemeerders door een puntenstraf opeens laatste in de HandbalNL League. Tegen Bevo (thuis) en concurrent Quintus (uit) moet Hurry-Up zonder Jansen terugkomen van min één punt. Nummer vijf op de ranglijst Quintus staat op nul.

Thuis tegen Bevo

Alleen de nummer zes van de HandbalNL League degradeert naar de eredivisie. Aanstaande zaterdagavond komt het reeds uitgespeelde Bevo op bezoek in Zwartemeer. Positiegenoot van Jansen Tiago Azenha uit Portugal is net terug na stevige longklachten.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.