Veendorp gaat voor tweede keer met FC Emmen eredivisie in

Veendorp
Keziah Veendorp blijft nog een jaar bij FC Emmen © FC Emmen
De intenties waren er al enkele weken, maar nu is het dan ook geformaliseerd. Keziah Veendorp blijft bij FC Emmen. De 25-jarige verdediger heeft op De Oude Meerdijk een contract getekend voor één seizoen met een optie op een tweede seizoen.
En dus gaat de Groninger voor de tweede keer met de Drentse club de eredivisie in.
Veendorp kwam in 2017 van FC Groningen naar Drenthe. Het jaar erop promoveerde hij voor het eerst in de historie naar de Eredivisie en dat deed hij afgelopen seizoen opnieuw met FC Emmen. Tot dusver heeft hij 137 duels voor de Drentse club gespeeld.
"Het wordt tot nu toe ieder seizoen leuker in Emmen", vertelt Veendorp op de website van de club. "Met twee promoties binnen vier jaar en natuurlijk het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie hebben we een hoop mooie dingen meegemaakt. Ondanks de degradatie bleef het publiek vorig seizoen vol achter ons staan, dat was geweldig. Nu gaan we weer samen de Eredivisie in, ik heb er enorm veel zin in."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.