Seizoen 10 'Onze Club' zit erop: Bekijk hier aflevering 35 met de finales

HOC
Bekijk nu aflevering 35 van Onze Club: de laatste van het seizoen 2021/2022 © RTV Drenthe
Het tiende jaargang van RTV Drenthes' amateurvoetbalprogramma Onze Club zit erop. Aflevering 35 was de laatste van het seizoen 2021/2022.
In deze aflevering uiteraard volop aandacht voor de finales in de nacompetitie. De camera's stonden bij vijf duels: in Beilen, Oosterwolde, Klazienaveen en Pesse. Ook waren we aanwezig bij FC Klazienaveen - Be Quick 1887 (voor promotie naar de zaterdag 2e klasse). Die beelden zijn alleen hier te zien.
In Beilen werden dit weekend twee interessante finales gespeeld: die tussen FC Meppel en Gorecht voor promotie naar de zaterdag 1e klasse en Rolder Boys - Valthermond, voor een plek in de 1e klasse zondag.
sv Borger en SVN'69 streden in Pesse voor een plek in de zaterdag 3e klasse en DVC'59 en SVBC vochten uit welke club er volgend seizoen mag uitkomen in de 4e klasse zondag.
HOC kon in Oosterwolde geschiedenis schrijven. Bij winst op vv Akkrum zou de formatie uit Odoorn/Exloo voor het eerst promoveren naar de 2e klasse.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.