Streuer en Kölsch sluiten WK-weekend af met zege

Streuer en Kölsch sluiten WK-weekend af met zege
Streuer en Kölsch sluiten WK-weekend af met zege © FIM Side Car
MOTORSPORT - Bennie Streuer uit Grolloo heeft samen met z'n Duitse bakkenist Kevin Kölsch de tweede race van het WK-weekend in Hongarije gewonnen. Pas sinds dit seizoen vormen de mannen een zijspanduo.
In de laatste race van het weekend streed het Nederlands-Duitse koppel in een kopgroep van vier voor de overwinning. De WK-klassementsleiders Todd Ellis en Emmanuelle Clement finishten als tweede. De derde plaats ging naar de regerend wereldkampioenen Markus Schlosser en Marcel Fries uit Zwitserland.
Zaterdag, tijdens de eerste race in Hongarije, finishten Streuer en Kölsch ook al op het podium. Toen werden ze derde. De zege ging toen naar Ellis en Clement voor Schlosser en Fries.

Vierde in WK-klassement

Na vier van de acht raceweekenden om de wereldtitel staat Streuer op de vierde plaats in het tussenklassement dat wordt aangevoerd door Todd Ellis en Emmanuelle Clement. Komend weekend is de volgende WK-race in Kroatië.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl