Geblesseerde Pol Espargaro rijdt geen TT Assen

pol espargaro
Pol Espargaro rijdt geen TT Assen © ANP
MOTORSPORT - Het Repsol Honda Team moet opnieuw een belangrijke coureur missen tijdens de 91e Dutch TT Assen. Na Marc Márquez heeft vanmorgen ook Pol Espargaro aangegeven geen TT te rijden.
De oorzaak voor het terugtrekken is een ribblessure. Espargaro crashte hard tijdens de eerste vrije training tijdens de Duitse Grand Prix op de Sachsenring en is nog niet voldoende hersteld. In de twee sessie van gisteren probeerde Espargaro het nog wel en reed ook helemaal niet onverdienstelijk. Vanmorgen was de pijn desondanks dusdanig erg dat de Spanjaard de derde vrije training niet gestart is.
Eerder verloor het Honda-fabrieksteam ook al Marc Márquez die door een armoperatie niet in actie kan komen. Hij wordt vervangen door de Duitse testrijder Stefan Bradl. Voor Espargaro komt niemand in de plaats, waardoor Bradl de enige vaandeldrager van het Japanse fabrieksteam is in Assen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.