TT Journaal van zaterdag 25 juni met Peter Bom

TT journaal
TT-journaal van zaterdag 25 juni met Peter Bom © RTV Drenthe
TT - Ook dit jaar komt het TT Journaal dagelijks weer vanaf het TT Circuit. In de vierde aflevering van 2022 ontvangt Karin Mulder Ziggo Sport-motorexpert Peter Bom.
Assenaar Bom verhuisde van Eurosport naar Ziggo, waar dit jaar de beelden van de MotoGP worden uitgezonden. Samen bespreken ze de kwalificaties voor de races van morgen. En wat zijn de kansen van de Nederlanders?
Ook zien we de reacties van Bo Bendsneyder en Zonta van de Goorbergh na de kwalificatie van de Moto2 van vandaag.

TT Nightride en de campings

Veder waren we gisteravond bij de TT Night Ride en op de camping. We maakten van beide evenementen een sfeerverslag. Ook spraken we met mezzosopraan Maria Fiselier. Zij zingt morgen, voor de start van de TT, het Wilhelmus. We gingen al met een aantal toeschouwers oefenen.
Tot slot deel vier van Sjaan op de Baan. Jeanine Hofsteenge beleeft de TT-week op haar eigen manier en doet verslag. En maak ook vandaag weer kans op twee kaarten voor de race van zondag bij de TT-prijsvraag. Je moet je antwoord wel voor vanavond 21.00 uur opsturen naar prijsvraagtt@rtvdrenthe.nl
TT-journaal van zaterdag 25 juni met Peter Bom

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl