TT-journaal van zondag 26 juni

TT journaal
Het TT-journaal van zondag 26 juni © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
TT - Ook dit jaar komt het TT Journaal dagelijks weer vanaf het TT Circuit. In de vijfde en laatste aflevering van 2022 neemt Karin Mulder de racedag van de TT door.
TT-voorzitter Arjan Bos vertelt hoeveel toeschouwers het evenement hebben bezocht en is tevreden over de 91ste TT. De stem van de TT, speaker Jan de Rooij, nam vandaag afscheid, wij waren erbij.
De fans konden gisteren, bij een afterparty, dichtbij de coureurs komen. En mezzosopraan Maria Fiselier zong vandaag, voor de start van de MotoGP, het Wilhelmus. En dat was best spannend.

Nederlandse inbreng

Ook zien we de reacties van Bo Bendsneyder en Zonta van de Goorbergh na de Moto2 race van vandaag. Bendsneyder werd knap vijfde.
Monteur Robin Spijkers uit Dwingeloo zag coureur Marco Bezzechhi vandaag knap tweede worden in de MotoGP en dus was Spijkers blij.
Tot slot voor de laatste keer Sjaan op de Baan. Jeanine Hofsteenge beleeft de TT-week op haar eigen manier en doet verslag.
TT-journaal van zondag 26 juni

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl