Heracles laat Brouwer niet gaan, FC Emmen schakelt door

Michael Brouwer
Michael Brouwer mag niet vertrekken uit Almelo © RTV Drenthe / Tom Meijers
FC Emmen heeft de hoop op Michael Brouwer opgegeven. De ervaren doelman die vorig jaar werd gehuurd van Heracles Almelo mag van de nieuwe leiding van de club niet vertrekken.
Volgens Heracles-directeur Nico Jan Hoogma kan Brouwer, met zijn opgedane ervaring in Emmen, van grote waarde kan zijn voor de zwart-witten in het doel om in één keer terug te keren op het hoogste niveau.
Hoogma is niet van plan om flink te snijden in de huidige selectie. Alleen de spelers met een clausule in hun contract bij degradatie (zoals Fadiga) vertrekken. "Alles staat in het teken van maar één ding en dat is in één seizoen terugkeren in de eredivisie."
Voor FC Emmen betekent de 'nee' van Heracles dat de club moet doorschakelen. De Drentse club heeft op dit moment alleen maar een derde doelman (Kyan van Dorp) onder contract. Wel is Ludek Vejmola (in ieder geval tot en met het trainingskamp in Delden) op proef.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl