Vivianne Miedema krijgt ondanks corona-isolatie toch verjaardagsfeest

Vivianne Miedema
Vivianne Miedema, eerder dit EK in actie © EPA / Tim Keeton
VOETBAL - Vivianne Miedema is door haar collega-internationals in het zonnetje gezet. De spits uit Hoogeveen viert vandaag haar verjaardag en kan door een positieve coronatest eigenlijk geen bezoek ontvangen. Maar daar hadden haar ploeggenoten wel een oplossing voor.
Miedema, vandaag 26 jaar geworden, testte dinsdag positief op corona. Ze ging daarna in isolatie en ontbrak om die reden een dag later in de door de Nederland gewonnen groepswedstrijd tegen Portugal.
Om vandaag haar verjaardag niet in haar eentje te hoeven vieren, kreeg Miedema op een afstandje visite. De rest van de Oranje Leeuwinnen kwam namelijk bij elkaar op het grasveld voor haar hotelkamer. 'Lang zal ze leven' werd ingezet, een confettikanon werd afgeschoten en Miedema kreeg taart en ballonnen aangereikt.
Zondag speelt Nederland tegen Zwitserland de laatste wedstrijd in de groepsfase. Het is afwachten of Miedema dan weer kan meedoen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.