FC Emmen Podcast #1: Terug op het hoogste niveau

Podcast FC Emmen
De podcastleden verwachten dat FC Emmen zich gaat handhaven © RTV Drenthe
In de vertrouwde opstelling keert het RTV Drenthe Podcast-team terug op het hoogste podium: de eredivisie. Al had dat overigens weinig gescheeld. Met name aan Theo ten Caat werd de afgelopen weken hard getrokken, maar de oud-speler van onder andere Aberdeen, FC Groningen, FC Twente en bijna van Ajax ziet (in ieder geval voorlopig) af van een terugkeer als hoofdtrainer in het amateurvoetbal.
In de eerste podcast wordt uiteraard de huidige selectie onder de loep genomen. Wie wordt linksback, de man op nummer 10 en welke keuzes heeft Dick Lukkien op de linkerspits-positie?

'Pacheco wordt de grootste verrassing'

Wie wordt de verrassing van het seizoen? Heuvelman en Dijkhuizen zetten in op Pacheco. "Die kennen we niet, dus die verrast sowieso." Ten Caat en Posthuma zetten hun geld op een andere aanvaller.
De eerste wedstrijd speelt FC Emmen zaterdagavond tegen PSV, de winnaar van de eerste prijs van dit seizoen (de Johan Cruijff-schaal). Een loodzware opgave dus, al zit het duel tegen de Eindhovenaren exact tussen de twee krachtmetingen met Monaco (in de derde voorronde van de Champions League) in. Zit er een stuntje in of niet?
Benieuwd naar de prognoses? Luister dan via de link hieronder. Het kan zijn dat de Podcast nog niet is te beluisteren in (al) uw favoriete app(s). Hieraan wordt momenteel hard gewerkt.

Gasten

Dick Heuvelman (sportgeweten van het noorden en bijna gemeenteraadslid Tynaarlo)
Theo ten Caat (voormalig profvoetballer, trainer, schilder en schaker)
Niels Dijkhuizen (FC Emmen-watcher RTV Drenthe)
Presentatie
René Posthuma
FC Emmen Podcast #1: Daar zijn we weer

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl