Nieuw televisieprogramma over FC Emmen begint vanavond: Rood Wit

Rood Wit
Rood Wit © RTV Drenthe
VOETBAL - Analyses, vooruitblikken, reportages, KoffieDick kijken en de Kwis van Karel. Alle ins en outs over FC Emmen krijg je dit seizoen in een nieuw programma op TV Drenthe: Rood Wit.
Vanavond trapt presentator René Posthuma de eerste aflevering van Rood Wit af, samen met FC Emmen-watcher en verslaggever Niels Dijkhuizen. "NaEmmeren en Rood Wit TV zijn nu samengevoegd", vertelt Posthuma. "We kunnen nu wat dieper op de zaken ingaan, omdat we nu 24 minuten hebben."
Iedere uitzending krijgen Niels en René in de studio afwisselend gezelschap van sidekicks Theo ten Caat en Ernst Söllner. "De oude vertrouwde onderdelen, zoals de Kwis van Karel, blijven gewoon. En we zijn live, dus het laatste nieuws kunnen we meenemen, dat is mooi!", aldus Dijkhuizen.
Rood Wit is de opvolger van NaEmmeren en is iedere donderdag om 17.15 uur te zien op TV Drenthe. Daarna is het programma de rest van de avond te bekijken in de herhaling.
Rood Wit: alle ins en outs over FC Emmen

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl