'FC Emmen hoopt Diemers te huren van Feyenoord'

Diemers
Mark Diemers in het shirt van Feyenoord © ANP / Tom Bode
FC Emmen ziet in Feyenoorder Mark Diemers een zeer interessante optie om de nummer 10-positie in te gaan vullen komend seizoen. De Drentse club informeerde eerder al bij FC Groningen naar Michael de Leeuw, maar een (gratis) vertrek van de Brabander is vooralsnog onbespreekbaar. Inmiddels lijkt FC Emmen, volgens de website 1908.nl te zijn doorgeschakeld naar Diemers.
De Drentse club, die overigens niet wil reageren op de vermeende interesse, zou Diemers willen huren. De 28-jarige oud-speler van onder andere Cambuur, FC Utrecht, De Graafschap en Fortuna Sittard komt bij Feyenoord niet meer in de plannen voor trainer Arne Slot.

Concurrentie

Er is wel volop concurrentie voor FC Emmen, want Diemers werd onlangs ook al gelinkt aan Fortuna Sittard en Vitesse. Ook SC Cambuur was deze zomer in de markt. Verder worden clubs Denemarken en Duitsland gekoppeld aan Diemers, die het afgelopen half jaar op huurbasis voor Hannover'96 speelde. De Duitsers besloten de optie tot koop niet te lichten. Zijn contract bij Feyenoord loopt aan het einde van het seizoen af.
FC Emmen-trainer Dick Lukkien zei gisteren nog dat de komst van een versterking nog niet heel erg concreet is op dit moment.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl