Mark Diemers verlangt naar nummer 10: 'Wil weer een beslissende rol'

Mark Diemers
Mark Diemers verwacht zaterdag meteen een rol te kunnen spelen voor zijn nieuwe club © RTV Drenthe
Dick Lukkien, de positie achter de spits en de geboorte van zijn tweede kind waren voor Mark Diemers de voornaamste redenen om 'ja' te zeggen tegen FC Emmen. De 28-jarige Fries stond vanochtend voor het eerst tussen zijn nieuwe teamgenoten op De Oude Meerdijk en lijkt klaar voor een rol aanstaande zaterdag in het thuisduel tegen RKC.
"Voor negentig minuten zal het nog wel iets te vroeg zijn, aangezien ik alleen aan het begin van de voorbereiding met Feyenoord heb gespeeld, maar als invaller kan ik zeker een rol hebben."
Die rol zal dus minder dienend zijn dan in de laatste twee seizoenen. "Bij Feyenoord en ook bij Hannover'96 speelde ik wat lager op het middenveld en ik vind dat ik beter tot mijn recht kom op nummer tien. Gelukkig denkt de trainer hier daar net zo over. Mijn beste jaren, bij Fortuna Sittard en ook De Graafschap, speelde ik achter de spitsen en bleek uit de statistieken dat ik bij de top van de eredivisie hoorde op die plek. Naar die tijd verlang ik terug. Ik wil weer beslissend zijn."
Mark Diemers verlangt naar nummer 10: 'Wil weer terug in een beslissende rol'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl