FC Emmen vreest voor zware blessure Jeff Hardeveld

Hardeveld
Jeff Hardeveld wordt getroost door zijn vriendin, Shona Shukrula, nadat hij zwaar geblesseerd het veld verliet in Rotterdam © ANP / Gerrit van Keulen
FC Emmen vreest het lange tijd te moeten stellen zonder Jeff Hardeveld. De linksback viel gisteravond, in het uitduel tegen Excelsior, vlak voor tijd uit met een ogenschijnlijk zware knieblessure. Nadat hij tevergeefs een actie van Excelsior-invaller Eyongo wilde stuiten bleef de verdediger kermend van de pijn op de grond liggen.
Onderweg richting de kleedkamer liet de onfortuinlijke verdediger zijn emoties de vrije loop, helemaal toen hij in de armen viel van zijn vriendin, scheidsrechter Shona Shukrula die als toeschouwer aanwezig was in Rotterdam.
FC Emmen-trainer Dick Lukkien liet kort na afloop van het met 1-2 verloren duel weten dat er wordt gevreesd voor nieuw kruisbandletsel. De 27-jarige Hardeveld heeft een verleden met die blessure, want al drie keer eerder scheurde hij een kruisband af. "Dit zeg ik met een slag om de arm want we zijn nog niet in het ziekenhuis geweest. Maar op het moment dat je vol op je knie komt en voelt dat het waarschijnlijk hetzelfde euvel is dan gaat dat natuurlijk bij iedereen door merg en been."

Lieder en Kieftenbeld

Hardeveld is bij Emmen niet de eerste die (mogelijk) met zwaar knieletsel uit de running zal zijn. Vorig seizoen scheurde aanvaller Mart Lieder zijn kruisband af en in de eerste wedstrijd van dit seizoen overkwam Maikel Kieftenbeld hetzelfde.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.