Unitas boekt knappe overwinning op Handbal Houten

Teamfoto Unitas
De Roldenaren verslaan in eigen huis Handbal Houten © Website Unitas
HANDBAL - De heren van Unitas hebben in de 1e divisie een mooie overwinning geboekt op Handbal Houten. De ploeg van trainer Henk Jan Ottens won in Rolde met 33-29. Daardoor staat Unitas stevig in de middenmoot, met vier punten uit drie wedstrijden.
Met een overwinning en een nederlaag in de eerste twee wedstrijden stond er een lastige wedstrijd op het programma voor Unitas. Ze traden vandaag aan tegen het tweede team van Handbal Houten (hun eerste team staat momenteel bovenaan in de Eredivisie). Handbal Houten werd vorig jaar knap derde in de 1e Divisie, Unitas eindigde toen op een vijfde plaats.
Vorig seizoen verloren de Roldenaren beide wedstrijden nipt van Houten ( 27-28 & 21-23). Met de 33-29 overwinning van vandaag laat de ploeg van Ottens zien dat ze dit seizoen bovenin mee kunnen draaien in de 1e divisie.

Hurry Up/E&O

In deze competitie komt ook een samenwerkingsteam van Hurry Up en E&O uit. Zij wonnen hun wedstrijd op bezoek bij Ha-STU in Nijmegen met 17-26. Daarmee is het één van de drie ploegen in de 1e divisie die nog geen punten heeft verspeeld.
Volgende week reist Unitas af naar Amsterdam om tegen Aristos, de nummer negen van de 1e Divisie te spelen. Hurry Up/E&O ontvangt volgende week het Haagse Hellas.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.