FC Emmen Podcast #9: Vraagtekens over Pacheco en hoeveel strafschoppen pakte Scherpen?

Podcast
FC Emmen Podcast #9: Vraagtekens over Pacheco en hoeveel strafschoppen pakte Scherpen? © RTV Drenthe
FC Emmen had het afgelopen weekend geen competitieverplichtingen, maar dat betekent niet dat onze podcastleden niets te bespreken hebben. Integendeel, de negende FC Emmen Podcast is qua tijdsduur de langste.
"Maar door de diversiteit zal de tijd voorbij vliegen", belooft Dick Heuvelman die via Theo ten Caat felle kritiek te verduren kreeg op zijn rubriek 'de Tweet van de Week'.

Overschatting (1)

Het sportgeweten uit Vries vraagt zich overigens af wat voor waarde er gehangen kan worden aan het oefenduel tegen FC Twente '3'. Ten Caat zag in dat oefenduel toch wel positieve dingen, zoals het spel van Keziah Veendorp voor de verdediging en Mohamed Bouchouari als rechtsback. Toch kwam de oud-speler van onder andere Aberdeen en FC Twente met een opvallende uitspraak. "Ik heb het idee dat het technisch management de kwaliteit van de kampioensploeg wat heeft overschat."

Overschatting (2)

Over overschatting gesproken, Niels Dijkhuizen komt in de podcast terug op zijn eerdere uitspraken over Fernando Pacheco. "Ik heb gezegd dat het de grootste verrassing van het seizoen kan worden, maar na afgelopen donderdag heb ik mijn twijfels of hij technisch en tactisch wel goed genoeg is."

Kjell Scherpen mee naar Qatar?

Ook bellen we in de podcast met doelman Kjell Scherpen. De Emmenaar, die morgen met Jong Oranje speelt tegen Jong Roemenië, werd vorige week door Louis van Gaal opgeroepen voor het grote Oranje. De bondscoach zoekt in aanloop naar het WK namelijk een nieuwe 'Tim Krul', een doelman dus die penalty's kan keren. Kjell Scherpen is een van de mogelijke kanshebbers op zo'n glansrol tijdens het WK in Qatar.
FC Emmen Podcast #9: Vraagtekens over Pacheco en hoeveel strafschoppen keerde Kjell Scherpen?

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.