Noordscheschut sleept in slotminuten de overwinning binnen tegen Kampen

Teamfoto Noordscheschut
Noordscheschut wint eerste wedstrijd na terugkeer in 1e Klasse © Noordscheschut / Website
VOETBAL - Noordscheschut heeft de eerste overwinning van het seizoen binnen. Op bezoek bij DOS Kampen wonnen de Schutters door twee doelpunten in de laatste vijf minuten van de wedstrijd, 1-2. Daarmee is Noordscheschut van de nul af in de 1e Klasse E en staat het nu zevende.
Na twee seizoenen in de Hoofdklasse is Noordscheschut dit jaar afgedaald naar de 1e Klasse. De rentree vorige week viel echter behoorlijk tegen, want de ploeg ging thuis met 0-2 onderuit tegen WHC.
Ook vandaag zag het er lange tijd naar uit dat de ploeg van Berry Zandink met lage handen naar huis zou gaan. In de 77e minuut stond de ploeg namelijk nog met 1-0 achter. Rijnald Vos en Kevin van Dalen zetten de wedstrijd in de laatste minuten volledig naar de hand van Noordscheschut. De Schutters hebben door de 1-2 overwinning de eerste drie punten van het seizoen binnen.
Volgende week treedt de ploeg weer op eigen veld aan tegen een andere ploeg uit Kampen, KHC, dat de eerste twee wedstrijden van het seizoen won.