Punt Hurry-Up na uur lang achtervolgen

Hurry-Up
Eerder bereikte Hurry-Up de tweede ronde van de EHF European Cup © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
Een uur lang achtervolgen heeft Hurry-Up in België één bonuspunt opgeleverd. Even voor tijd scoorde Patrick Miedema tegen Sporting Pelt de 29-29 (13-12).
In de tweede helft stonden de gasten uit Zwartemeer nooit voor. Zo vierde de formatie van Joop Fiege de remise tegen de hoogvlieger uit de BENE-League als een overwinning. Ook omdat de dertigste van de Belgen in de zoemer werd afgekeurd.
Hurry-Up kwam vanavond tegen Sporting Pelt, na vier speelrondes nog ongeslagen, terug van 20-17, 25-22 en 29-27. Twee maal was het aanvoerder Bernie Vermeer die na de pauze voor de gelijke stand zorgde (20-20 en 25-25). Miedema flikte dat vier seconden voor tijd.
De mannen van Fiege zijn op vier punten gekomen. Eerder won Hurry-Up van Belgisch kampioen Visé en werd ook met KTSV Eupen de punten gedeeld. Volgende week zaterdag komt medekoploper Hubo Handbal op bezoek in Zwartemeer.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl