VKW verliest van SJC: 'Wij de complimenten, zij de punten'

VKW
VKW hield helaas geen punt over aan het duel (Foto Archief) © RTV Drenthe
VOETBAL - VKW heeft zijn zesde duel in de vierde divisie A verloren. Tegen koploper SJC uit Noordwijk werd het 1-3. Toch had de ploeg uit Westerbork lange tijd aanspraak op een punt. Toch bleef VKW met lege handen achter. " Zij de punten, wij de complimenten", zo concludeerde trainer Bernd van Bolhuis na afloop.
VKW staat nu 14e in de Vierde Divisie met 4 punten uit 6 duels
Het was SJC die in de eerste helft op voorsprong kwam. Het was Tom Duindam die de gasten op voorsprong zette. "Daar zat wel een behoorlijke buitenspellucht bij", vertelde Van Bolhuis. Toch was het VKW die kort daarop op gelijke hoogte kwam. Tycho de Vries zorgde voor de 1-1.
Lange tijd had VKW weinig te vrezen in de tweede helft. "Zij hanteerden de lange bal en daar konden wij goed mee omgaan." Toch was het SJC die in de 73ste minuut op voorsprong kwam. De wedstrijd werd beslist door een doelpunt van Martijn van Trigt. "Dat was een handsbal. De speler zei na afloop ook dat hij 'm nog net niet klemvast had."
En zo bleef Van Bolhuis en zijn team opnieuw achter met lege handen. " We hebben wel veel beter gespeeld dan vorige week. Dat is al winst. En wij kregen vandaag de complimenten, maar SJC de punten", zo vatte Van Bolhuis de middag samen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl