1E: GOMOS wint van Emmen, Roden en Rolder Boys gelijk

GOMOS wint thuis de eerste wedstrijd tegen Dalfsen
Net als vorige week tegen Dalfsen wint GOMOS opnieuw zijn wedstrijd (Foto Archief) © Twitter/GOMOS
VOETBAL - In de Eerste Klasse E stonden er twee Drentse krakers op het programma. Emmen verloor thuis na een enerverende wedstrijd met 3-4 van GOMOS. Roden en Rolder Boys kwamen niet verder dan 0-0.
Het was een middag waarin veel gebeurde in Emmen. Het was Jannes Siegers die de score opende namens GOMOS via een strafschop. De vreugde was van korte duur want Devando Fik maakte al snel gelijk. Twee minuten later kwam Emmen zelfs op 2-1 via Bas Aalderink.
Het was invaller Wouter Speelman die GOMOS in de tweede helft weer op 2-2 bracht. Het bleef stuivertje wisselen in de tweede helft. Eerste bracht Siegers GOMOS op 2-3, daarna was het Djairo Fik die de stand weer gelijk trok. Uiteindelijk zorgde Siegers voor de 3-4 eindstand.

GOMOS medekoploper

Roden en Rolder Boys kwamen niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Rolder Boys was in de slotfase na een rode kaart (twee keer geel) voor Kevin de Vries van Roden het dichtst bij de winst, maar de ploeg van trainer Rick Slor wist het net net niet te vinden.
Roden staat nu op de negende plaats in de Eerste Klasse E, Rolder Boys achtste. Verder staat GOMOS tweede op de ranglijst met zes punten. Degradant Emmen staat twaalfde en is nog puntloos.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl