Eerste thuisnederlaag voor Alcides tegen Heino

Xander Jager
Alcides verloor op eigen veld van Heino © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
VOETBAL - De mannen van Alcides speelden vandaag tegen de hekkensluiter van de Vierde Divisie Heino. De ploeg uit Meppel verloor de thuiswedstrijd met 0-2.
"We hebben totaal geen strijd gebracht en hebben ons af laten bluffen door de tegenstander", aldus trainer Wilko Niemer. Hoewel hij bij rust tevreden was over de verdediging, ging het in de tweede helft mis. "Door strijd te brengen en duels te winnen creëer je kansen, maar vandaag gingen ze allemaal naar de tegenstander", zegt de trainer.

Blessures

De ploeg van Niemer heeft te maken met veel geblesseerde spelers, zo kunnen onder andere Jasper Strijker, Max Kruyen en Rik Assen al een tijd niet meespelen. Door dit verlies blijft de ploeg met tien punten op de tiende plaats staan. Op 29 oktober speelt de ploeg tegen Be Quick 1887 uit Groningen.