WK-via's Niels en René voorspellen Nederland - Qatar!

WK-via's Niels en René zijn klaar voor het WK in Qatar
WK-via's Niels en René zijn klaar voor het WK in Qatar © RTV Drenthe / Tom Meijers
Geen eredivisievoetbal, geen Rood Wit TV en geen FC Emmen Podcast. Dat betekent geen René Posthuma en Niels Dijkhuizen op RTV Drenthe. De mannen genieten van een welverdiende vakantie, maar wat moet Jan met de pet nu ten aanzien van zijn WK-pool zonder het advies van deze alwetende orakels?
Maak je niet druk! Er is een oplossing gevonden. WK-via's Niels en René helpen je je WK-pooltje door! De eerste slag werd geslagen door de oranjegekleurde WK-via Niels. Hij voorspelde dat Nederland zou gaan winnen van Senegal en dat is gebleken. Nederland won dankzij doelpunten van Cody Gakpo en Davy Klaassen met 2-0 van Senegal.
Tegen Ecuador gingen beide WK-via's de mist in. WK-via René verwachtte een driepunter voor Oranje, terwijl WK-via Niels ging voor een Ecuadoriaanse overwinning. Het werd 1-1. Dinsdagmiddag staat Nederland - Qatar op het programma. Denk je dat WK-via Niels wederom gelijk heeft of denk je dat René hem ditmaal te slim af is?

Winnaar Nederland - Ecuador

De winnaar van de Facebookactie rondom Nederland - Ecuador is bekend en heeft het bericht gekregen dat ze een RTV Drenthe bal heeft gewonnen.

Reageer op Facebook en win!

Op de Facebookpagina van RTV Drenthe is onderstaande video gepost, reageer daaronder en maak kans op een nieuwe (en bovendien overheerlijke) Oranje-prijs!
Bekijk hieronder de voorspelling van WK-via's Niels en René. Reageer op onze Facebook-pagina om kans te maken!
WK-via's Niels en René voorspellen Nederland - Qatar!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl