FC Emmen Podcast 16: 'Dick Lukkien naar FC Groningen? Ik ga er dwars voor liggen'

FC Emmen Podcast 16: 'Dick Lukkien naar FC Groningen? Ik ga er dwars voor liggen''
Beluister nu de zestiende FC Emmen Podcast van het seizoen met aan de telefoon Ronald Lubbers © RTV Drenthe
De zestiende en laatste FC Emmen Podcast van het jaar is een 'must-hear' voor de fans van de Drentse club, maar ook voor die van FC Groningen. Die club ontsloeg vandaag trainer Frank Wormuth. Op veel sites en in polls komt Emmen-Dick Lukkien naar voren als de ideale kandidaat om de Duitser op te volgen.
En dus belden wij met Ronald Lubbers, de voorzitter van de Drentse club en hij is duidelijk. "Dick ligt tot het einde van het seizoen gewoon vast en dus is een overgang op dit moment onbespreekbaar. Ik ga er dwars voor liggen."

'Maar wat nu als Groningen een miljoen wil betalen?'

De 'Trots van het Noorden' hoeft dus niet te bellen, al maakt Dick Heuvelman het Lubbers nog wel even lastig. "Maar wat nu als er een miljoen wordt geboden?"
Lubbers gaat ook nog in de op de wensen van de Drentse club in de winterstop. "Die wensen zijn er zeker en er gaat ook echt wel wat gebeuren in aanvallend opzicht."

FC Emmen - Ajax onder de klanken van Daniël Lohues

Uiteraard komen we ook terug op die schitterende 3-3 van afgelopen zaterdag tegen Ajax. Het radio-commentaar tijdens het duel hebben we gemonteerd onder de klanken van 'Hier kom ik weg' van Daniël Lohues, de favoriete zanger van de vrouw van Theo ten Caat.

Wie wordt wereldkampioen?

Er breekt nu een podcastloze periode aan en dus kan de blik volledig gericht worden op het WK. Vrienden Theo ten Caat en Niels Dijkhuizen gaan voor Duitsland, terwijl Dick Heuvelman de Goddelijke Kanaries tipt. En Nederland? "Niet verder dan de kwartfinale", aldus het trio.
FC Emmen Podcast 16 (14 nov 2022)

Abonneer je op deze podcast

De FC Emmen Podcast is te vinden in je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps. Daar kun je je ook abonneren zodat je geen aflevering hoeft te missen.

Heb jij een tip voor ons?
Stuur een bericht, foto of video via WhatsApp of mail de redactie.