Zenuwachtig Hurry-Up gooit in Volendam punt weg

Hurry-Up
Trainer/coach Joop Fiege spreekt zijn ploeg toe © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
HANDBAL - Hurry-Up heeft vanavond het inhaalduel met Volendam onnodig gelijkgespeeld: 26-26.
Twee minuten voor tijd stonden de Zwartemeerders nog drie goals voor (23-26). Met nog 23 seconden op de klok en één doelpunt voor verloor Hurry-Up opnieuw de bal en moest zo de late gelijkmaker van Volendam-speler Evert Kooijman incasseren.
In Noord-Holland poetste de formatie van Joop Fiege een achterstand halverwege (15-11) nog wel zeer efficiënt weg. Zes minuten na rust zorgde aanvoerder Bernie Vermeer voor de 15-15.

Plek zes

Het kwartje leek in het slot de kant van Hurry-Up op te vallen. Na goed verdedigend werk tilde de Portugees Valter Soares de score naar 22-24. Daarna waren de bezoekers de zenuwen niet de baas.
Door de remise komt Hurry-Up op dertien punten in de BENE-League en staat daarmee nog net in het linkerrijtje, op plek zes. Het gat met nummer zeven Volendam blijft één punt. Zaterdagavond krijgen de oranje-zwarten Visé, de Belgen staan vijfde, op bezoek in Zwartemeer.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.