GOMOS-trainer Martin Drent na bekerblamage: 'Zo slecht was het dit seizoen nog niet'

Martin Drent
Martin Drent, de trainer van GOMOS, zit momenteel in zwaar weer met zijn elftal © website vv GOMOS
Twee duels gespeeld en zes punten. De start van het seizoen was prima van zondageersteklasser GOMOS uit Norg, maar vijf duels later staat het puntenaantal nog steeds op zes én vloog de ploeg van Martin Drent vanavond roemloos uit de beker. Sterker nog, GOMOS blameerde zich door met 4-1 te verliezen bij The Knickerbockers, de nummer 8 van de 3e klasse C zaterdag.
"We zitten in een diep dal momenteel", aldus Drent onderweg naar zijn woonplaats Emmen. "De simpelste dingen gaan fout. We hoopten vanavond niet alleen een ronde verder te komen, maar vooral het vertrouwen wat op te krikken, maar het tegenovergestelde is gebeurd."

Gesprek

"Ondanks dat we nu al vijf keer op rij verloren in de competitie was het duel van vanavond echt het dieptepunt. Zo slecht was het dit seizoen nog niet eerder", aldus Drent. En daarom gaat de oud-prof van onder FC Emmen, Veendam en FC Groningen morgen met zijn elftal in gesprek. "We moeten van elkaar leren", aldus de zelfkritische coach, die in Norg bezig is aan zijn vierde seizoen. "We maken repeterende fouten en komen vrijwel elke week vroeg in de wedstrijd op achterstand, waarna we enorm veel energie moeten steken in een resultaat. Tel daarbij op dat we nauwelijks kansen creëren en nu zelfs ook nog strafschoppen gaan missen (Jannes Siegers miste tegen The Knickerbockers vanaf elf meter).

Zondag WVV thuis

Één ding is vanaf nu helder: GOMOS kan zich volledig richten op de competitie, die tot de winterstop nog drie duels duurt. De formatie uit Norg speelt zondag thuis tegen nummer 7 (WVV), waarna ook nog de nummers 2 en 5 wachten voor de nummer voorlaatst in de 1e klasse: dat zijn Jubbega en NEO.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl