E&O/Hurry-Up pakt punt in slotseconden, dames E&O winnen

E&O
De mannen van E&O/Hurry-Up voorafgaand aan een eredivisieduel © RTV Drenthe/Stijn Steenhuis
HANDBAL - Met nog tien seconden op de klok leek de combinatieploeg van E&O/Hurry-Up zonder punten huiswaarts te keren. De allerlaatste aanval leverde toch nog een treffer op, waardoor de ploeg met 28-28 gelijkspeelde tegen WHC/Hercules uit Den Haag. De dames van E&O wisten in de 1e Divisie hun wedstrijd met 18-22 te winnen bij VZV uit 't Veld.
WHC stond één plek onder E&O/Hurry-Up met drie punten achterstand. De ploegen bleken in deze wedstrijd niet veel voor elkaar onder te doen. Beide ploegen wisten een voorsprong van meerdere punten te pakken, maar zowel WHC als E&O/Hurry-Up kon dit niet over de streep trekken. Door het gelijkspel blijft de formatie van Harrie Weerman op de zesde plaats staan in de Eredivisie. Volgende week komt Bevo op bezoek in Emmen.

Vrouwen pakken volle buit

Op bezoek bij VZV uit 't Veld wisten de vrouwen wel te winnen, met 18-22. De ploeg van trainer Henrik Bergholt klimt daardoor naar de derde plaats in de 1e Divisie. Ook de dames van E&O spelen volgende week thuis, tegen de koploper VOC uit Amsterdam.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl