Roden houdt koploper TVC'28 op 2-2

vv_Roden
Fraaie vlaggen in Roden © RTV Drenthe/Ger Hensen
In de eerste klasse E heeft Roden koploper TVC'28 op 2-2 gehouden. "Zij spreken van verloren punten, wij zien dat anders."
Na de openingsgoal van Yske Last kreeg de thuisploeg er nog voor rust twee om de oren (1-2). "Juist daarna verzuimen we twee keer te scoren. Dat gebeurde pas na een uur spelen", legt trainer/coach van Roden Freddy Strating uit.

Cruciale duels tegen provinciegenoten

"Daarna houden we vooral tegen, maar van grote uitgespeelde kansen van TVC'28 is geen sprake geweest. Zij spreken van verloren punten, wij zien dat anders. Als wij nog voor het rustsignaal toeslaan wil ik het nog wel eens zien."
Na acht wedstrijden staat Roden met acht punten op plaats negen. Strating besluit: "Na een slechte competitiestart hebben we de afgelopen weken zeven punten tegen sterke ploegen gepakt. Voor de winterstop komen we GOMOS en SVBO nog tegen. Dat worden cruciale duels."

Duel gestaakt in Norg

Door een kuitblessure van de scheidsrechter is GOMOS - WVV vanmiddag al na 22 minuten gestaakt. Ook in de eerste klasse E: een uitnederlaag voor Germanicus. De nummer voorlaatst uit Coevorden ging in Borne met 3-1 ten onder tegen NEO.

SVBO effectiever dan Rolder Boys

SVBO won met 1-2 bij Rolder Boys, dat lang beter was dan de gasten. De ploeg van trainer Rick Slor vergat echter één ding: scoren. Dat deed SVBO na rust, met veel hulp van de thuisclub wel. De late 1-2 van invaller Daan Elting was fraai, maar kwam te laat.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.