Eerste divisionist Unitas redt het niet in Waspik: 'De pijp was leeg'

Teamfoto Unitas
De selectie van Unitas in het rood-blauw © Website Unitas
Eerste divisionist Unitas uit Rolde heeft vanmiddag de eerste van een serie belangrijke wedstrijden niet weten te winnen. In Waspik bleek middenmoter Witte Ster te sterk voor de geplaagde rood-blauwen: 27-22 (16-10).
In de tweede helft kwam Unitas nog knap terug tot twee doelpunten. Trainer/coach Henk Jan Ottens: "Daarna was de pijp leeg. Ik had maar twee wissels mee."

Viertal ontbreekt

In Noord-Brabant kon trainer/coach Henk Jan Ottens geen beroep doen op een viertal. "Onze doelman Jarno Paasman, Mathijs Meijer, Rik Luinge en ook Martijn de Rijk ontbraken. Dan gaan er A-junioren mee. Dan ontbreekt het aan ervaring en munitie."
Unitas is afgezakt naar plaats dertien in de eerste divisie. "Vandaag is het niet gelukt, wel hebben we geknokt. Volgende week komt Artemis'15 op bezoek en moeten we er staan. We krijgen tot het einde van het kalenderjaar een belangrijke serie."

Reserves van Hurry-Up

In dezelfde klasse hebben de reserves van Hurry-Up, nieuw in de eerste divisie, een verre uitwedstrijd overleefd. Door de zege op BFC 2 (31-33) staat Hurry-Up 2 derde.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl